Wednesday, November 7, 2012

24 Saat: Düşünce Gücü

Yarın öğleden sonra, yine yeni bir doktora pap smear yaptirmak icin gidecegim, en sonuncusu agustos sonunda yapılmıştı, yani yaklasik 2.5 ay once. Su an reglimin 3. gunundeyim, ama maalesef cok zor randevu alabildigim için mecbur bu halle gidecegim doktora. Internette okuduklarima gore cok buyuk bir sorun değilmis, regl sırasında pap smear alinabilirmis. Ama aklinizda bulunsun Pap Smear icin en uygun gunler, son adetinizin ilk gününden 10-20 gun sonrasindaki zaman dilimiymiş. Artık bir sonraki pap'larımda bunu uygulamaya calisirim, her ne kadar benim regllerimin sağı solu hiç ama hic belli olmasa da....
 
En son pap smearimden bu gune kadar bir cok sey denedim, ama biraz düzensizce yaptım bu seyleri panik halinde. Yarınki pap smearimin sonuclarina gore bu araştırdığım seyleri RESMEN uygulayacagim ve burada da paylaşacağım.
 
Şimdi şu onumuzdeki 24 saatte yapacagim sey ise DUA ve DÜŞÜNCE GÜCÜ ile evrenin tum iyilestirici enerjisini üzerime cekip yarin ki testten guzel sonuclar almak! Aksam is cikisi yoga dersine de gidecegim. Ve de hep iyi düşüneceğim, hep güleceğim, son ses muzik acip dansedecegim falan filan. Umarım yeni doktor da iyi çıkar. Hadi bakalim!
 
 
 

No comments:

Post a Comment